Blogs Jammu & Kashmir Latest Pakistan

Intialainen raakuus: pellettiluodit, rypälepommit … mitä seuraavaksi?

Raja ja rajoitukset ovat sanoja, joita ei tunneta alueelliselle määrääväisyysvetoiselle ja valtaa nälkäiselle Intialle. Käsitys loistavasta Intiasta hämärtää nyt Intiaa, mikä johtaa sen häiriöihin itseensä.

27. helmikuuta 2019 lähtien väärinkäytökset vauhdittavat heidän muistoaan. ICJ: n tapauspäätös Kulbhushan Jadhavista lisäsi huijausta, mutta voima-nälkäinen. Narendra Modin johtama hindu nationalistinen hallitus ei useless ole halukas lopettamaan. Joka kerta kun he asettavat uuden tason brutaalisuudelle ja valtioterrorismille alueella.

30. ja 31. heinäkuuta 2019 on toinen synkkä päivä Etelä-Aasian historiassa, kun Intia käytti rypälepommeja Neelumin laaksossa. Intian hallitus on pyytänyt Amarnath Yatran pyhiinvaeltajia poistumaan Kashmirin laaksosta ja käskenyt Intian ilmavoimia siirtämään heidät lentokoneisiin Pathankotin, Delhin tai Jammun kaltaisille paikoille. Lisäksi he ovat pyytäneet turisteja ja muita kuin Kashmiri-opiskelijoita poistumaan riidanalaiselta alueelta välittömästi. Tilaus tuli päivän kuluttua siitä, kun Intia lähetti alueelle 10 000 lisäjoukkoa. Ainakin 12 kashmiria on tapettu Kashmirissa kahden viime päivän aikana.

Kun Kashmirin alkuperäiskansojen liike on saavuttanut kaikkien aikojensa korkeimman tason, liikkeeseen liittyvien nuorten lukumäärä kasvaa voimakkaasti. Rajya Sabha peruutti 5. elokuuta perustuslain 370 artiklan kaikki lausekkeet, joiden mukaan Intian parlamentti ei voi lisätä tai vähentää valtion rajoja. Lisäksi se teki Ladakhin osaksi Intian unionia.

Modin hallitus on myös poistanut 35 artiklan 35 a ja toistanut strategian, jota Israel on käyttänyt Palestiinassa alueen demografian muuttamiseksi. He aikovat jakaa Jammu Kashmiren kolmeen liittoalueeseen: Jammu, Valley ja Ladakh, mikä on huolestuttavaa myös Kiinalle. Aksai Chin on kiistanalainen raja Intian ja Kiinan välillä. Lisäksi Ladakhin strateginen merkitys kasvoi, koska se on alueen tärkeiden kauppareittien tienhaara.

Samanaikaisesti Intia pelaa korttejaan taitavasti; esimerkiksi Intia käytti rypälepommeja LoC: lla. Yhdysvallat, Kiina, Intia, Venäjä, Israel, Brasilia ja Pakistan ovat vastustaneet rypäleammuksia koskevaa yleissopimusta (CCM), joka on kansainvälinen sopimus, joka kieltää rypälepommien käytön, siirron ja varastoinnin, mikä tekee siitä monimutkaisen. puututaan tapahtumaan humanitaarisista syistä. Siitä huolimatta se on Geneven yleissopimuksen ja kansainvälisen humanitaarisen oikeuden tahto.

Oli aika, jolloin Intia uhkasi useless naapureitaan. Nyt Intia on maailmanlaajuinen uhka. Helmikuussa Modi poliittisesta kiinnostuksestaan ​​ajoi maailman maailmanlaajuisen ydinkriisin partaalle. Hän käytti räikeästi Intian armeijaa ja mediaa työkaluna puolueensa ja puolueensa kiinnostamiseen.

Terveet äänet joko häviävät tai menettävät yleisön ns. Maallisessa Intiassa. Itse asiassa ihmisoikeuksien tahtoa ja uskontoon perustuvia murhia on omituinen arvostus ja rikollinen hiljaisuus. Valta keskittyi, ja mediavetoinen sota ei ollut pelkästään uhka alueelle, vaan sillä oli globaaleja vaikutuksia. Tilannetta rauhoitettiin Imran Khanin hallituksen ja Pakistanin armeijan viisauden vuoksi, mutta se oli todellakin tiivis kutsu.

Intian raakuus on vähitellen kehittynyt palettipistooleista rypälepommituksiksi. Jokaisella askeleella intialainen on tullut itseluottamuksellisemmaksi ja vieläkin raa'ammaksi. Yhdysvallat on investoinut Intiaan alueen, etenkin Kiinan, valvontaan, Yhdysvaltojen strategisen edun turvaamiseksi alueella ja kestävän rauhan turvaamiseksi Afganistanissa. Jos tulosta ei saada aikaan, Intia menettää asteittain asemaansa maailmanlaajuisesti.

Toisaalta Pakistanin kasvava merkitys ja läsnäolo globaalissa skenaariossa lisäävät Intian ahdistusta. Tällaisessa vanhempi Kashmir -kysymys vaatii välitöntä huomiota, koska se on lähtökohta potentiaalille aloittaa sota kahden ydinvaltion välillä.

Yhdysvaltojen on myös pohdittava allianssiaan Intian kanssa. Intian itsepäisen reaktion vastauksena presidentti Donald Trumpin ehdotukseen toimittaa Kashmir-kysymys pitäisi herättää joitain huolenaiheita Valkoisessa talossa.

Lisäksi Kashmir on verenvuotohaava Intian sydämessä, joka tyhjentää suurimman sotilaallisen ja taloudellisen tilanteensa. resursseja. Intia on luonut taloudellisen illuusion tosiseikkojen muodostumisen ja manipuloinnin avulla. Intian talouden paine aiheuttaa loistavan Intian kuplan romahtamisen. Lisäksi Kashmirin kysymys on nyt saanut kansainvälistä huomiota.

72 vuotta sitten tietoisuuteen osallistunut ”Attot ang” on nyt hallitsematon. Uuden standardin asettamiseksi julmuuteen Intia suunnittelee nyt Kashmirisin kansanmurhaa. Tässä suhteessa Syed Ali Geelanin SOS-viestiä ei voida sivuuttaa. Se ei ole kaukana Intiasta, joka on kiertynyt itsensä luomaan karismaan, havaitsemaan, että se voi kopioida Hiroshiman, Nagasakin, Ruandan ja päästä eroon siitä. Kansanmurhan suunnittelu ja toteuttaminen ei ole mitään uutta Intialle. Sen historiassa on usein esimerkkejä sellaisesta tapahtumasta, joka jätti maailman tuhoon. Vuoden 1947 väliseinä, operaatio Sininen tähti ja vuoden 2002 Gujaratin mellakat selittävät, mitä Intia voi tehdä armottomasti.

Lisäksi Modi oli pääministeri Gujaratin 2002 muslimien vastaisten mellakoiden aikana ja sallitsi sen tarkoituksella. Intia elää todellakin hullujen paratiisissa, joka on maailmanlaajuinen uhka.

Tässä on tärkeää ymmärtää, miksi Intiasta on tullut aggressiivisempi ja armoton Kashmirissa? Intia on sijoittanut 15 vuotta Pakistanin pitämiseen eristyneinä maailmanlaajuisesti terroristikortin ja muun vastaavan propagandan avulla. Se oli menestys, koska meiltä puuttui maailmanlaajuinen ääni ilman määriteltyä ja keskittynyttä ulkopolitiikkaa.

Vuoden 2018 vaalien jälkeen tilanne muuttui täysin. Makhdoom Shah Mahmood Qureshi liittyi kabinettiin liittovaltion ulkoministerinä Imran Khanin johdolla ja toteutti kohdennetun ulkopolitiikan, jolla pyritään tavoittamaan ja yhdistämään maailma. Pääministeri Imran Khan esitti Kashmir-äänen foorumeilla, joilla on eniten merkitystä, kuten hänen Yhdysvaltain vierailunsa aikana, mikä johti Kashmir-kysymyksen saattamiseen parrasvaloon. Sen jälkeen Intiassa ilmeni kaaosta.

Hallituksen vaihtaminen sekä yhtenäinen sotilas- ja siviilistrategia lisäävät Intian huolenaihetta. Intia on investoinut aikaa ja vaivaa saadakseen Pakistanin mustalle listalle.

Intian kertomus FATF: n häviämisestä on perusteltua. Pakistan irtautuu terrorismin kliseestä ja tunnustetaan sen merkityksestä. Siksi on kohtuullista epäillä, että kaikki nämä aloitteet ovat osa Pakistanin vastaista kertomuksen rakennusstrategiaa. Sen lisäksi, että Intian kertomusta tuetaan pian lisää Pulwaman hyökkäykseen liittyviä tapauksia,

Se voi olla tarkoitettu useless optiikkaan, mutta Modin hallitus on tunnettu ylimielisyydestään ja vallanäytöksistään, mikä tekee tilanteesta monimutkaisemman. Pääministeri Imran Khanin hallitus. Shiv Sinhan johtaja Sajawat Rot ilmaisi väitteensä alueelle sanomalla Kashmirin Intian seuraavan painopisteen olevan Balochistan.

ICJ: n Kulbhushan Jadhavin tapauksen tuomio on ravistanut Intian kannan perustaa Kashmirin kysymykseen. Intialainen esitteli Kashmirin kahdenvälisenä aiheena Intian ja Pakistanin välillä. Toisaalta Pakistan pitää sitä monenvälisenä aiheena, johon tulisi sisältyä kashmirien mielipide ja tahto, koska ne ovat pääasiallisia sidosryhmiä. Intia kannattaa, että Intian ja Pakistanin 2. heinäkuuta 1972 allekirjoittamaa Simlan sopimusta sovelletaan paremmin, koska se korvaa Intian ja Pakistanin YK: n komission 1949 päätöslauselmat tai YK: n vuonna 1946 antaman päätöslauselman artiklat, jotka koskevat muita kuin itsehallintoalueita.

Toisaalta Kansainvälisen tuomioistuimen tuomiossa todettiin, että Pakistanin ja Intian kahdenvälinen sopimus ei korvaa Wienin yleissopimusta, ja siksi Wienin yleissopimusta sovelletaan kokonaisuudessaan. Tämä tarjoaa perustan hylätä Intian väitteet Simla-sopimuksen paremmuudesta YK: n Kashmiria koskevassa päätöslauselmassa, avaamalla uusia mahdollisuuksia Kashmirin asiaa koskevalle päätöslauselmalle.

Kashmirit tekevät omalta osaltaan, antaen armeijoita, taistelevat heidän oikeutensa puolesta ja pitää vakaana. He tarvitsevat maailmanlaajuisen äänen, jonka vain Pakistan voi tarjota heille. Paitsi, että he tarvitsevat jatkuvan, voimakkaan ja vakuuttavan äänen. Intia on nyt kiireinen, ja aika on tikitty. Intialla on hallitus, joka on nostalginen sen hindu nationalismin suhteen. Se on voima-nälkäinen ja itsekeskeinen. Intia osoittaa aikomuksensa selvästi hylkäämällä neuvottelujen avulla toistuvasti Pakistanin aloitteen rauhasta. Kashmir on ydinalan vastakohta, ja Intian liiallinen luottamus vahvistaa tilannetta. Pakistan on osoittanut hillitystä, mutta nyt Intian suunnitelmat ovat sikiöllisempiä kuin koskaan ennen. Sen lisäksi, että tämä on ansa Pakistanin vastaisen narratiivisen rakennuksen optiikan kehittämiselle, on tärkeää, että Pakistanissa on käytettävä varovaisuutta suunnittelussa, strategian kehittämisessä ja toteuttamisessa. on luvattu putoaminen julmuuteen ja ylimielisyyteen. Todennäköisesti olemme todistamassa voimavetoisen Intian putoamista. Nyt on selvää, että Intia on nousemassa uhkana maailmanrauhalle. Kashmir-kysymyksen ratkaiseminen on välttämätöntä rauhan varmistamiseksi alueella. Kysymykseni oli ja on edelleen, onko maailma turvallinen paikka intialaisten ydinaseiden kanssa Modin käsissä?

window.fbAsyncInit = perform ()
FB.init (
appId: '348280475330978',
autoLogAppEvents: totta,
xfbml: totta,
versio: 'v3.0'
);

var penciCommentCallback = toiminto (vastaus)
jQuery.ajax (
tyyppi: 'GET',
dataType: 'json',
URL: 'https://www.thenewstribe.com.au/wp-admin/admin-ajax.php',
tiedot:
toimi: 'penci_clear_fbcomments',
post_id: ''

)
;

FB.Occasion.subscribe ('kommentti.luo', penciCommentCallback);
FB.Event.subscribe ('comment.take away', penciCommentCallback);
;
(toiminto (d, s, id)
var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
if (d.getElementById (id))
palata;

js = d.luotaElementti (t);
js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=348280475330978&autoLogAppEvents=1';
fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);

window.fbAsyncInit = toiminto ()
FB.init (
appId: '348280475330978',
autoLogAppEvents: totta,
xfbml: totta,
versio: 'v3.0'
);
;

(dokumentti, 'käsikirjoitus', 'facebook-jssdk'));