Business Business-new Buy Headlines land Latest Mexico NATIONAL netflix News property Real Estate sell world

Netflix ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta (ja Meksiko ei ole poikkeus) – The Yucatan Times

Suurista investoinneista studiotiloihin huippuluokan toimistotilaan joissain maailman arvokkaimmista lähiöistä, yritys rakentaa nopeasti vankan fyysisen läsnäolon ympäri maailmaa – ja vie sen ainutlaatuisen yrityskulttuurin prosessissa.

maailman televisioteollisuudessa, oli aika ennen Netflixiä ja aika Netflixin jälkeen. Mutta mikä on tehnyt yrityksestä todella hajottavan, on se, kuinka nopeasti se on vakiinnuttanut fyysisen läsnäolonsa maailmanlaajuisesti: Torontosta Mumbaihin, Lontoosta Souliin paikalliset ampumalaitokset ovat nähneet liiketoiminnan kukoistuksen Reed Hastingsin saapuessa kaupunkiin.

Tänä vuonna Netflix ilmoitti uusista pitkäaikaisista vuokrasopimuksista Torontossa Cinespace Studios ja Pinewood Toronto Studios kanssa lisäämällä yhtiön Kanadan jalanjälkeen lähes 250 000 neliöjalkaa studio- ja toimistotilaa, johon sisältyy jo pitkäaikainen vuokrasopimus Martini Film Studiossa Britannian Columbiassa. Netflix on sitoutunut käyttämään vähintään 379 miljoonaa dollaria Kanadassa viiden vuoden aikana. Heinäkuussa Shepperton Studios teki 10-vuotisen vuokrasopimuksen, jonka mukaan Netflix ottaa haltuunsa 435 000 neliöjalkaa äänenvoimakkuuksia aivan Lontoon ulkopuolella kaupalla, joka voisi johtaa Netflixin jopa 6 miljoonaan dollariin vuodessa. Netflix on Meksikossa ilmoittanut aikomuksestaan ​​tuottaa paikallisesti 50 televisiosarjaa ja elokuvaprojekteja, joista monet sijaitsevat Tlanewoodissa, paikallisen asuinhuoneiston Argosin johtamassa studiossa.

Netflixin globaalin sisällön räjähdys on myös nähnyt, että yritys on hankkinut huomattavan vuokra-arvon. kiinteistökanta, joka sisältää yli 30 toimistotilaa maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun se on aloittanut pitkän matkan siipiensä leviämisen, yritys on – aivan kuten Silicon Valley -teknologian jättiläisiä, joiden kanssa sitä säännöllisesti verrataan – vuokrannut rauhallisesti joitain maailman halutuimmista kaupallisista kiinteistöistä sekä koon että kustannusten suhteen: lisää yli miljoona dollaria vuodessa 12 000 neliöjalkaa kohti Lontoossa, 100 000 dollaria kuukaudessa kahdessa kerroksessa tilaa Tokion muotikorttelilla, tarpeeksi tilaa Amsterdamin kanavien varrella yli 300 työntekijälle ja arviolta 7 miljoonaa dollaria vuodessa räjähtävälle 150 000 neliölle -jalkatila Mumbaissa. Henkilöstömäärän kasvaessa jatkuvasti lisää toimistoja on näkyvissä.

Lyhyesti sanottuna Netflix vie nyt ”häiritsevää” yritystilaisuuttaan maailmanlaajuisesti riippumatta siitä, onko kyseessä äänentoisto Meksikossa tai Mumbain kokoushuoneessa. "Tämä on täysin ennennäkemätöntä [and] täydellistä merimuutosta, joka vaikuttaa laajasti kaikkiin tuotantoalan yrityksiin, studioista ja äänenvoimakkuuksista, jälkituotannosta aina paikallisiin kykyihin ja paikallisiin lähetystoiminnan harjoittajiin", sanoo Man Bisson, Lontoon Ampere-analyysin tutkimusjohtaja. . ”Se on ollut valtava puomi, eikä siitä ole merkkejä hidastumisesta. Itse asiassa se kasvaa yhä suuremmaksi joka päivä. ”

SILICON VALLEY (toimistot)

Los Gatos, Kalifornia, on toiminut Netflixin pääkonttorina – ja Reed Hastingsin tukikohtana, kun hän ei ole LA: ssa – 1990-luvun lopulta lähtien. . Vuosien mittaan yritys on laajentanut läsnäoloaan ja sen nykyinen pinta-ala on 600 000 neliöjalkaa, mukaan lukien kaksi hiljattain rakennettua rakennusta, joissa on yhteistyötilat tuote-, tekniikka- ja tietotekijöille. Kokoushuoneet on nimetty elokuvien mukaan (Mad Max, taksinkuljettaja), ja elokuvateema pelataan lasiseinien grafiikoilla.

LOS ANGELES (toimistot)

Netflix vuokraa useita kiinteistöjä LA: n alueella ja äskettäin solmi kaupat kahdesta Uusia tiloja Hollywoodissa, mutta kruununjalokivi on 300 000 neliömetrin pääkonttori Hollywoodin Sunset Bronson Studiossa, jossa se vie ICON-tornin kaikki 14 kerrosta. Siellä vieraita tervehtii ympäröivä aula, jossa on 80 x 12-jalkainen näyttö, joka näyttää kuvia suorakaistan alkuperäisistä esityksistä ja elokuvista. Netflixin datavetoinen kulttuuri kattaa myös välipalatuotteet, ja jokaisen kerroksen valintaa muutetaan suosion perusteella. Työntekijät nauttivat myös varustetuista viljabaareista ja Wolfgang Puckin tarjoamien valmiiden aterioiden yhteydessä.

MEXICO CITY (Studios)

Netflix ampuu ympäri Meksikoa eikä sillä ole yhtään yksikköä, jota se suosii pitkäaikaisella sopimuksella, Tlanewood. , nimeltään Estudios Gabriel Garcia Marquez -studiot Pohjois-Méxikossa, on ollut avainasemassa Netflixin rajojen eteläosassa tapahtuvassa tuotannossa. Riippumaton tuottaja Argos ylläpitää hajauttavaa kampusta, ja sillä on yli 30 000 neliöjalkaa tuotantotilaa, mukaan lukien kuusi äänenvoimakkuutta (kaksi muuta on tarkoitus avata vuonna 2020). Yhteensä Netflix aikoo tuottaa 50 televisio- ja elokuvaprojektia Meksikossa – sen suurin kansainvälinen tuotantolaatta mitattuna.

NEW YORK (Studios)

Netflixin Brooklyn-tuotantokeskuksen suunnitelmat saapuivat huhtikuussa, kaksi kuukautta sen jälkeen. suoratoistokilpailijaa Amazonia painostettiin vetämään pois ehdotetusta Queensin päämajastaan. Streamer on vuokrannut 165 500 neliömetrin varaston Brooklynin Bushwickin naapurustossa, missä se rakentaa kuusi äänenvoimakkuutta. Yritystoiminnan puolella yritys laajenee, ja sillä on noin 100 000 neliöjalkaa uusia toimistoja Manhattanin Flatiron-alueella kiinteistökehitys-, tuotanto- ja markkinointijohtajalle.

NEW MEXICO (Studios)

Lokakuussa Netflix teki ensimmäisen Tuotantostudiosarjan ostaminen, maksamalla 30 miljoonaa dollaria ABQ Studiosin hankkimiseksi ja parantamiseksi Albuquerquessa – erittäin hyvä kauppa, kun otetaan huomioon rakennukset, joihin kuuluu kahdeksan äänitehoa, tuotantotoimistot ja takaosa, rakentamisen kustannukset olivat 91 miljoonaa dollaria. Lisäksi New Mexico ilmoitti paikallisen taloudellisen kehityksen lain nojalla rahoittavan 10 miljoonaa dollaria valtion rahoitusta, kun taas Albuquerquen kaupunki sitoi enintään 4,5 miljoonaa dollaria. Streamer on ilmoittanut tuovansa miljardin dollarin tuotantotiloja laitokselle ja tarjoavan jopa 1 000 työpaikkaa vuodessa.

TORONTO (Studios)

Netflix julkisti tänä vuonna suunnitelman ottaa käyttöön lähes 250 000 neliöjalkaa studio- ja toimistotilaa Torontossa osana sopimustaan ​​investoida vähintään 380 miljoonaa dollaria viiden vuoden aikana Kanadan viihdeteollisuuteen. Netflix ottaa Cinespace Studiossa vastaan ​​pitkäaikaiset vuokrasopimukset, jotka kattavat 164 000 neliöjalkaa – neljä äänitilaa, toimistotilaa ja tukitilaa. PortsToronton omistamat tilat otettiin käyttöön kesäkuussa, kun Netflix sai ymmärtää olevansa alun perin 18 kuukauden vuokrasopimus, jolla on optio 18 kuukaudeksi edelleen. Netflixillä on myös neljä ääniominaisuutta, jotka on vuokrattu Pinewood Toronto Studiosta, yhteensä 84 580 neliöjalkaa. Molemmissa Toronton tiloissa järjestetään versioita tulevista Netflix-sarjoista ja elokuvista, mukaan lukien kauhuantosarjojen sarja Guillermo del Toro esittelee kymmenen keskiyön jälkeen ja elokuvan Let it Snow.

MADRID (Studios)

Netflix avasi ensimmäisen eurooppalaisen tuotantokeskuksensa Heinäkuussa 2018 Ciudad de la Telessä (TV-kaupunki) Tres Cantorsissa, ottaen haltuunsa kolme 12 900 neliöjalkaa äänentoistoa (mahdollisuus laajentaa studion kasvaessa) ja tekemällä laitoksesta keskusta yrityksen kukoistavalle espanjankieliselle levylle. alkuperäinen sisältö. Netflixillä on monivuotinen vuokrasopimus sivustoa hallinnoivan Grupo Secuoyan kanssa. Streamerin mukaan sen palveluksessa oli yli 13 000 näyttelijää, miehistöä ja ekstrat yli 20 Netflix-alkuperäistuotannossa Espanjassa vuonna 2018 – sarjoissa, kuten Cable Women ja Elite, ja elokuvissa, kuten Isabel Coixetin Elisa & Marcela – vielä paljon lisää tulevaa. [19659003] PARIS (Toimistot)

Sen jälkeen kun Pariisin toimisto on hiljaisesti suljettu vuonna 2015, Netflixin on tarkoitus käynnistää toiminta uudelleen vuoden loppuun mennessä. Yhtiö on vuokrannut 27 000 neliöjalkaa tilaa hiljattain kunnostetussa Sq. Edouard VII: ssä (naapureita ovat Airbnb, Fb, Google ja Twitter). Klassisten Haussmann-rakennusten keskellä, rauhallisella umpikujassa, useless muutaman askeleen päässä suuresta Opera Garnierista ja Intercontinental -hotellista, vuokrat ovat jopa 900 dollaria neliöjalkaa kohti (Netflixin uusi tila voisi soittaa noin 2 miljoonaa dollaria vuodessa). Toimistot huomioivat myös kaksi elokuvateatteria (joissa ei tietenkään näytetä Netflix-elokuvia), vaikka Netflixin odotetaan rakentavan omat näyttelyhuoneensa.

MUMBAI (toimistot)

Netflixin noin 90 intialaista työntekijää työskentelee tällä hetkellä. väliaikaisesta toimistosta Bandra Kurla Complexissa, Mumbain hyväpalkkaisella yritysalueella (sijaitsevat myös Googlelle, JP Morganille ja Yhdysvaltain konsulaatille). Se on kivenheiton päässä Bandrasta, hiihtää trendikkäisiin ravintoloihin, baareihin ja jopa Shah Rukh Khanin asuinpaikkaan (jonka sattuu olemaan vain pari tulevaa yhteistuotantoa Netflixin kanssa). Vahvistamattomat tiedotusvälineet kuitenkin väittävät, että yritys on jo allekirjoittanut yhdeksän vuoden vuokrasopimuksen valtavan 150 000 neliöjalkaa tilaa lähellä olevassa kaupallisessa tornissa kahden kerroksen yli, mikä nostaisi sen takaisin noin 7 miljoonaan dollariin vuodessa.

SYDNEY ( Toimistot)

Perustettua fyysisen Australian / Uuden-Seelannin läsnäolon vasta toukokuussa. Netflixin kymmenen vahvan paikallisen tiimin kotipaikka on tällä hetkellä WeWork-tilassa Sydneyn keskusta-alueella (jossa vastaavat pienet yksityiset toimistot alkavat 1 000 dollarilta per kuukausi), kun se etsii jotain pysyvämpää. Tulee vielä nähdä, onko se asuinpaikka Fox Studios Australiassa tai lähellä sitä, eteläisen pallonpuoliskon suurimmassa studiossa, joka on nyt kilpailijan Disneyn omistama.

SINGAPORE (toimistot)

Viime vuonna Netflix liittyi joukko suuria globaaleja yksiköitä – mukaan lukien Facebook – allekirjoittaa vuokrasopimukset hohtavassa uudessa Marina One -kehityksessä ottaen 40 000 neliöjalkaa tilaa Aasian ja Tyynenmeren pääkonttorille. Tunnusomainen piirre tässä ominaisuudessa on sijainti, jossa avoimet toimistot ovat näkymät merelle ja tarjoavat täydellisen näkökulman vuotuiseen ilotulitusnäyttelyyn kansallispäivänä.

LONDON (toimistot)

Eskee pitkään jatkuneen trendin perustaa myymälä kauppaan Itä-Lontoon luova hipsterikeskus, vuoden 2017 lopulla Netflix allekirjoitti vuokrasopimuksen 12 000 neliöjalkaa tilaa upeaan, upeaan sekakäyttökompleksiin Fitzroviassa, aivan Oxford Circusin ostoskeskuksen vieressä. Vertailukelpoiset vuokrat viittaavat siihen, että yritys haastaa yli 1,17 miljoonaa dollaria vuodessa paikalla. Yli 120 työntekijää miehittää yhden kerroksen, ja kun muut liittyvät, se on jo valmistautumassa leviämään toiseen.

LONDON (Studios)

Netflixin ilmoitus, että se aikoo ottaa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Shepperton Film Studiossa. teki selväksi, että yritys aikoo investoida huomattavan määrän miljardista dollarista 1,3 miljardiin dollariin, jonka se on sitoutunut eurooppalaiseen tuotantoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tietoja ei julkistettu, mutta käyvän koron perusteella Shepperton-vuokrasopimus voi johtaa Netflixin jopa 6 miljoonaan dollariin vuodessa.

AMSTERDAM (toimistot)

Kun kansainvälisyys Netflixille tarkoitti hiukan enemmän kuin Eurooppaa, tämä oli useimpien muiden kuin Yhdysvaltojen operaatioiden keskipiste. Aivan kanavan vieressä historiallisen De Pijpin naapuruston reunalla, EMEA: n päämaja työllistää yli 300 työntekijää ja ottaa useita kerroksia toimistoon, jossa on terveyskeskeisiä ruokia – usein teemalla – ja ilmaista alkoholia torstai- ja perjantai-iltapäivisin. Paikallisen ilmapiirin mukaisesti Netflix-pyöriä voidaan lainata henkilöstölle.

SEOUL (toimistot)

Jongnon keskustassa sijaitseva Netflixin Korean pääkonttori – joka avasi ovensa useless kesäkuussa – ottaa kerrokset 20 ja 21 aivan uudessa Centro Polisin tornissa (tyypillinen kaupallinen tila maksaa yli 400 000 dollaria vuodessa) ja tarjoaa näkymät Insa-dongille, joka tunnetaan perinteisistä teehuoneista ja antiikkikaupoista.

TOKYO (toimistot)

Netflix miehittää Tokion Aoyama-muotikorttelin tyylikkään keskikorkean kaupallisen tornin kaksi yläkerrosta. Yhtiö aloitti vuonna 2015 yhdellä noin 7 100 neliömetrin tasolla, mutta otti toisen yli vuonna 2018. Vertailukelpoisten kiinteistöjen mukaan Netflix maksaa vähintään 100 000 dollaria kuukaudessa. Tilava japanilaisten standardien mukaan, toimiston silmiinpistävin piirre on suuri avokeittiö ja ruokailutila, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja valtavat liukuovet, jotka avautuvat parvekkeelle, josta on näköala Aoyanan ikonimpiin maamerkkeihin, kuten Herzog ja de. Meuronin palkittu Prada-rakennus. Henkilökuntaa hoidetaan tarjoillaan lounaita päivittäin – Hollywood Reporter -vierailun aikana kokki tarjosi terveellistä, kale-raskasta versiota taco-riisiä, Okinawan-ruokaa, joka on inspiroitunut meksikolaisesta amerikkalaisesta ruuasta – samoin kuin kalliisti varustettua juomabaaria, mukaan lukien joitain korkeita – Japanin teetä.

Lähde: TMP

Kommentit

kommentit

(funktio (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  if (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.luotaElementti (t); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=383687581768796&version=v2.3";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(dokumentti, 'käsikirjoitus', 'facebook-jssdk'));